Hekan uudet puupintaiset talot värittävät Mellunkylää

Hekalle valmistui Mellunkylään Virtarannakadulle kymmenen puuverhottua rivitaloa ja viisi niin ikään puupintaista pienkerrostaloa. Uudiskohteen julkisivujen leikkisä väritys ja talojen maltillinen koko luovat alueelle kotoisan ja lämpimän tunnelman.

Kaksikerroksisissa rivitaloissa ja pienkerrostaloissa on yhteensä 76 asuntoa. Lähes kaikki kerrostaloasunnot ovat kaksioita. Rivitaloasunnoista suuri osa on kolmioita tai neliöitä mutta kohteessa on myös viiden huoneen ja keittiön asuntoja.

Jokaisessa rivitaloasunnossa on lasittamaton terassi. Kerrostaloasunnoissa puolestaan on lasittamaton parveke ja maantasossa parvekkeiden alla terassit.

Kaikissa rivitaloasunnoissa voi nautiskella oman saunan löylyistä. Rivitaloasunnot ovat kaksikerroksisia, mikä tuo asumiseen mukavasti tilan tuntua.

Pienkerrostalojen ensimmäisessä kerroksessa on varastoja, talopesulat ja kerhohuone. Tontilla on 64 lämmityspistokkeellista autopaikkaa.

Virtarannakatu 3–5 on savuton kohde, kuten kaikki Hekan uudiskohteet. Tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja terasseilla. Ulkona on katoksettomia tupakointipaikkoja.

Kohteen asukkaat on valittu ja he pääsevät muuttamaan koteihinsa lokakuun lopussa. Kohdetta isännöi Heka-Myllypuro.